Primăria satului Varnița, Centrul Comunitar Multifuncțional ”Asclepio” angajează specialist operator date.

Primăria satului Varnița, Centrul Comunitar Multifuncțional ”Asclepio” angajează specialist operator date.

Cerințe obligatorii față de candidat:
Studii medii/superioare de profil (IT, comunicare).
Experiență: în domeniu de gestionare a Site-ului Web, rețelelor sociale.
Cunoașterea limbii română obligatoriu, engleză și rusă se va considera un avantaj.

Responsabilități:
Instalare de programe specializate și experiență de lucru cu Microsoft Office, Adobe Photoshop, WordPress, HTML, CSS, etc., să creeze look-uri, elemente grafice), lucrări de profilaxie a computerelor, etc.
Dezvoltarea strategiei de informare, comunicare, promovare organizaționale și managementul implementării acestei strategii.
Dezvoltarea și mentenanța Site-ului Web și a rețelelor sociale, căutarea și promovarea informației din domeniu pentru membrii rețelelor, în limbile română, rusă și engleză.
Organizarea webinarelor, a seminarelor online, administrarea și promovarea Site-ului Web ale instituțiilor din localitate.
Organizarea conferințelor de presă și a altor evenimente publice și participarea la evenimentele publice organizate de parteneri, donatori etc.
Elaborarea și implementarea campaniilor publicitare, a strategiilor de imagine și de promovare (elaborarea comunicatelor de presă, a sloganelor și textelor care reflectă activitatea).

Persoanele interesate trebuie să expedieze CV-ul, copia buletinului de identitate și copia actului de studii la adresa de email: primaria-varnita@mail.ru, până pe data de 05 iunie 2020 sau să le prezinte pe suport de hârtie: primăria s.Varnița, biroul nr.25 (anticamera), etajul 2.

Pentru întrebări suplimentare sunați la numerele: 0 265 46 236; 069353056.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *